Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با تشریح جزئیات تفاهم اولیه بانک ملت و گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس (شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد) بر سر سرمایه‌گذاری ۸۰۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح اسکان، توافق دیگری با بانک تجارت در حاشیه نمایشگاه توانمندسازی و حمایت از شرکت‌های منطقه عسلویه در تأمین نیازهای عمومی و تخصصی شرکت‌های پتروشیمی برای اسان‌سازی ارائه تسهیلات به کارگاه‌های تولیدی و صنعتی بومی حاصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست- نمایشگاه توانمندسازی و حمایت از شرکت‌های منطقه عسلویه در تأمین نیازهای عمومی و تخصصی شرکت‌های پتروشیمی، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد و دبیر کمیته مسئولیت اجتماعی گروه پتروشیمی خلیج فارس در عسلویه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران استان بوشهر با اشاره به توافق گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس و بانک ملت بر سر امضای تفاهم نامه‌ای به ارزش هشت هزار میلیارد تومان با هدف اجرای طرح «اسکان» در منطقه پارس، گفت: هدف از اجرای این تفاهم نامه سرمایه‌گذاری برای توسعه زیرساخت‌های اسکان در لایه‌های مختلف در منطقه جنوب استان بوشهر است.
«حجت نظری» با اشاره به مذاکره با بانک ملت برای سرمایه‌گذاری و مشارکت در قالب طرح‌های «بی. او. تی» و یا ارائه تسهیلات بانکی تصریح کرد: ساخت ۵۵۰۰ واحد اقامتی، احداث هتل و مجموعه‌های جانبی اسکان، با هدف اسکان حدود ده هزار نفر در عسلویه و کنگان به همراه زیرساخت‌های مناسب رفاهی، آموزشی، بهداشت و درمان، زیست محیطی، پایه‌گذاری و رعایت بالاترین استانداردهای زندگی شهری بر مبنای احداث شهرک هوشمند از دیگر اهداف اجرای این سرمایه‌گذاری خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه هدف از این حجم سرمایه‌گذاری استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و پتانسیل شرکت‌های بومی و محلی استان بوشهر با اولویت عسلویه، کنگان، دیر و جم است، بیان کرد: جزئیات بیشتر این طرح بزرگ سرمایه‌گذاری پس از توافق با بانک ملت اعلام خواهد شد.
«جواد گلی» مدیر نمایشگاه توانمندسازی و حمایت از شرکت‌های منطقه عسلویه در تأمین نیازهای عمومی و تخصصی شرکت‌های پتروشیمی هم در این نشست خبری با بیان اینکه باید همه ظرفیت‌های صنعت نفت و پتروشیمی با اولویت ظرفیت‌های بومی برای بهبود شرایط کسب و کار در منطقه پارس مورد استفاده قرار بگیرد، بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های بومی به منزله نادیده گرفتن تمامی ظرفیت‌های استان‌های مختلف کشور نیست و برای استفاده از این توان و پتانسیل صرفا نگاه صفر و صدی نداریم، بلکه اعتقاد داریم باید از ظرفیت‌های موجود در منطقه استفاده بهینه شود، اما اگر نیاز به تخصصی وجود داشت که در منطقه موجود نیست باید از سایر شهرها و استان‌های کشور استفاده کرد.
رئیس هیات مدیره شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد با اشاره به برگزاری دو دوره نمایشگاه‌های حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، تاکید کرد: در دوره اول ۵۰۰ میلیارد تومان و در دوره دوم برگزاری نمایشگاه ساخت داخل بیش از ۵۰۰۰ میلیارد تومان تفاهم نامه و قرارداد با سازندگان و صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی امضا شد و در نمایشگاه‌های عسلویه و ماهشهر هم این سیاست کلان با اولویت استفاده از ظرفیت‌های بومی و محلی در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر برند، مسئولیت اجتماعی و روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با بیان اینکه در نمایشگاه توانمندسازی و حمایت از شرکت‌های منطقه ماهشهر در تأمین نیازهای عمومی و تخصصی شرکت‌های پتروشیمی حدود ۶۱ تفاهم نامه امضا شد که از این تعداد ۳۰ درصد تفاهم نامه‌ها اجرایی و عملیاتی شده است، گفت: تاکنون بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ شغل از محل اجرا و عملیاتی شدن تفاهم نامه‌های آن نمایشگاه ایجاد شده که پیش بینی می‌کنیم این فرآیند در نمایشگاه عسلویه هم تکرار شود.
وی با اشاره به مشارکت بانک‌های مختلف ملت، صادرات و تجارت در نمایشگاه توانمندسازی و حمایت از شرکت‌های منطقه عسلویه در تأمین نیازهای عمومی و تخصصی شرکت‌های پتروشیمی، توضیح داد: با توافق انجام شده با بانک تجارت مقرر شده تمامی بنگاه‌ها و شرکت‌هایی که در نمایشگاه مشارکت کردند، در صورت امضای تفاهم نامه، و طی مراحل انعقاد قرارداد با شرکت‌های پتروشیمی، تامین مالی این شرکت‌ها مشمول تسهیلات بانک تجارت شود و حتی قراردادهای امضا شده به عنوان تضامین پرداخت تسهیلات ملاک قرار گیرد.
گلی افزایش ضریب اشتغال بنگاه‌های کوچک، بومی و محلی، بهبود فضای کسب و کار، احیای کارگاه‌های صنعتی، شناسایی تامین کنندگان و ایجاد روابط همکاری بین تامین کننده و مصرف کنندگان را از مهمترین اهداف برگزاری نمایشگاه توانمندسازی و حمایت از شرکت‌های منطقه عسلویه در تأمین نیازهای عمومی و تخصصی شرکت‌های پتروشیمی برشمرد.
نمایشگاه توانمندسازی و حمایت از شرکت‌های منطقه عسلویه در تأمین نیازهای عمومی و تخصصی شرکت‌های پتروشیمی از دوشنبه هفته جاری به میزبانی عسلویه با مشارکت بیش از ۲۵۰ شرکت بومی در قالب ۱۸ گروه کالایی و ۴۰ شرکت دانش بنیان ایرانی در بیش از ۲۵۰۰ مترمربع فضای نمایشگاهی به مدت سه روز آغاز به کار کرده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پتروشیمی خلیج فارس سرمایه گذاری ظرفیت ها تفاهم نامه بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که در هفته های گذشته کار واگذاری استقلال و پرسپولیس به کنسرسیوم هایی متشکل از زیرمجموعه های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و 6 بانک کشور انجام شده بود، اما همچنان در سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار، این تغییرات صورت نگرفته است.

در واقع پس از واگذاری 85 درصد از سهام پرسپولیس به بانک های: بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) و واگذاری 85 درصد از سهام استقلال به: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)، شرکت های پتروشیمی بندرامام خمینی (ره)، شهید تندگویان، بوعلی و پارس (هر کدام 20 درصد)، این دو باشگاه از زیر سایه وزارت ورزش و جوانان خارج شدند.

با این حال، همچنان در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار و مقابل نام سهامداران دو باشگاه، تغییری دیده نمی شود. با مراجعه به سایت مذکور و جستجوی نام استقلال و پرسپولیس، مشاهده می شود که از وزارت ورزش و جوانان به عنوان سهامدار اصلی سرخابی ها با 90 درصد سهام نام برده شده است.

ضمن اینکه از زمان واگذاری سرخابی ها، هنوز این دو باشگاه هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر واگذاری را در سامانه کدال منتشر نکرده اند.

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان