Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بیمه کوثر در سفر به قطب انرژی کشور، با حضور در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی عسلویه از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی بیمه کوثر به بیمه گذاران بزرگ قرار گرفت. در این سفر، ابوالفضل آقادادی و تعدادی از معاونان و مدیران بیمه کوثر همراه با گروهی از مدیران و فعالان اقتصادی با حضور در منطقه عسلویه و بازدید‌های میدانی از نزدیک و چهره به چهره دغدغه بیمه‌گذاران و بیمه‌شدگان جامعه هدف را پیگیری نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بیمه کوثر و هیئت‌همراه در روز اول از دو سایت پتروشیمی بوشهر و پتروشیمی مخازن سبز عسلویه بازدید و در روز دوم از پتروشیمی مرجان، پتروشیمی دماوند، پتروشیمی آریاساسول، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی پردیس و سپس از شعبه عسلویه بازدید داشتند.
در حاشیه این جلسات، ابوالفضل آقادادی با تاکید بر حضور فعال بیمه کوثر در مناطق مختلف جغرافیایی کشور و حتی عرصه بین‌المللی گفت: هرچند بیمه کوثر یکی از ۳۴ بیمه‌گر خصوصی کشور است و تاکنون خدمات ویژه‌ای را به جامعه هدف خود ارایه کرده است، اما همین ویژگی موجب شده تا انواع ریسک‌هایی که توسط این مجموعه‌ها به بیمه کوثر واگذار شده، به درستی ارزیابی، خطرات شناسایی و نرخ و شرایط فنی تعیین و اعلام شود.
مدیرعامل بیمه کوثر از منطقه عسلویه به عنوان یکی از راهبردی‌ترین قطب‌های اقتصادی کشور نام برد و خاطرنشان کرد: با عنایت به حساسیت و اهمیت این صنعت برای اقتصاد کشور و نیز جذابیت آن از نظر بیمه‌ای، بیمه کوثر طی این سال‌ها با جدیت در بازار بیمه‌های صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایشی وارد شده است و اکنون یکی از اعضای کنسرسیوم بیمه‌گران نفتی کشور نیز به شمار می‌رود. خوشبختانه در حال حاضر چندین شرکت بزرگ فعال در این منطقه مهم نفت‌خیز جزو مشتریان و بیمه گذاران ما هستند و تعامل خوبی با آن‌ها داریم.
وی با تاکید براینکه جلب رضایت مشتری سیاست همیشگی و اولویت شرکت بیمه کوثر است، خاطرنشان کرد: همواره دریافت حق‌بیمه متناسب با ریسک‌ها از طریق محاسبه درست هزینه‌ها و تعرفه جبران خسارات در رشته‌های گوناگون و ارایه نرخ و شرایط بهینه مد نظر همکارانم در بیمه کوثر است و همواره می‌کوشند با شناسایی نقاط بهبود روند ارائه خدمات را به گونه‌ای طراحی و پیاده‌سازی نمایند تا به موازات رضایت نسبی بیمه‌گذاران، بیمه‌شدگان و زیان‌دیدگان، شرکت در ایفای تعهداتش عملکرد مطلوبی داشته باشد.
آقادادی افزود: این اصل در تعامل ما با شرکت‌های بزرگ نفتی که جزو مشتریان مهم ما هستند، تاثیرگذار است و قبولی ریسک و ارایه پوشش‌های بیمه‌ای با مناسب‌ترین حق‌بیمه و پرداخت خسارت کارشناسی شده، زمینه افزایش رضایت مشتریان را فراهم می‌آورد.
در پایان، مدیرعامل بیمه کوثر از حمایت‌ها و همراهی شرکت‌های همگروه درساتا بالاخص شرکت سرمایه گذاری شستان و شرکت سرمایه‌گذاری غدیر تقدیر و تشکر نمودند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 بیمه کوثر مدیرعامل بیمه کوثر بیمه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۵۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی