Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک تجارت به عنوان بانک تخصصی انرژی و حامی برتر صنعت پتروشیمی، در سفری فشرده به عسلویه، از ۲۲ شرکت پتروشیمی مستقر در این منطقه بازدید کرد و در راستای توسعه همکاری‌های فی‌مابین با مدیران عامل این شرکت‌ها به گفت‌وگو نشست. به نقل از روابط عمومی بانک تجارت، دکتر هادی اخلاقی فیض آثار در دیدار با مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی منطقه عسلویه استان بوشهر به خدمات بانک تجارت به این صنعت مهم کشور اشاره کرد و گفت: بانک تجارت به صنعت پتروشیمی، نگاهی استراتژیک و حمایتی دارد و مجموعه همکاران ما در شعب و ستاد بانک همواره در اندیشه طراحی و ارائه خدمات متنوع مالی و بانکی متناسب با نیاز شرکت‌های پتروشیمی با هدف کمک به توسعه این صنعت مهم کشور هستند؛ بنابراین ما مصمم هستیم با ارائه بسته‌های خدماتی متنوع و راه حل‌های مالی منطبق با نیاز پروژه‌های توسعه محور واحد‌های تولیدی نقش خود را در کمک به پیشبرد این صنعت به خوبی ایفا کرده تا در تمامی سطوح در کنار مجتمع‌های پتروشیمی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به ظرفیت‌های اصلی و واقعی صنایع مختلف کشور از جمله صنعت پتروشیمی وجود دارد، افزود: حضور متخصصین و مهندسین داخلی کشور و رقم خوردن موفقیت‌های صنعت پتروشیمی موجب غرور ملی مردم ایران است و در این مسیر، نظام بانکی به گواه آمار، نقش بسزایی ایفا کرده و امروز بانک‌تجارت در زمینه ارائه روش‌های مختلف تامین مالی از جمله گشایش اعتبارات اسنادی ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای را به وجود آورده است.

وی صنعت پتروشیمی را عامل ثروت آفرینی برای اقتصاد کشور دانست و گفت: نگاه آینده نگر و ارزنده موجود بین بانک و صنعت پتروشیمی سبب شناخت دقیق و تخصصی از نیاز‌های دوطرف شده و در این راستا نیاز‌های جدید و آتی این مجموعه‌ها را در سریع‌ترین زمان پوشش می‌دهیم.

دکتر اخلاقی در این دیدار‌ها افق صنعت پتروشیمی کشور برای سال‌های آینده را افق مثبت و روشنی دانست و افزود: بانک تجارت می‌تواند با پتانسیل‌های موجود به عنوان یکی از شرکای تجاری در انجام پروژه‌های این صنعت نقش بسزایی را ایفا کند. بانک تجارت چه در بخش فنی و تخصصی و چه در حوزه مالی و همچنین در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، فراتر از ظرفیت‌های مورد توافق، آمادگی همکاری دارد و البته این بانک ظرفیت‌های جدیدی از جمله همکاری در تشکیل صندوق‌های خصوصی را برای فعالان این صنعت فراهم آورده است.

مدیرعامل بانک تجارت در سفر به منطقه عسلویه با مهندس صانعی مدیرعامل پتروشیمی نوری، مهندس فرزانه مدیرعامل شرکت مبین انرژی خلیج فارس، مهندس جوانمردی مدیرعامل پتروشیمی هنگام، مهندس بدری مدیرعامل پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه، مهندس مرعشی مدیرعامل پتروشیمی آپادانا خلیج فارس، مهندس حسنی مدیرعامل پتروشیمی پارس، مهندس اسلامی مدیرعامل پتروشیمی مهر، مهندس قنبریان مدیرعامل پتروشیمی پتروشیمی جم، مهندس حیدر زاده مدیرعامل پتروشیمی آریاساسول، مهندس نجفی مدیرعامل پتروشیمی گوهر افق، مهندس کریمیان مدیرعامل پتروشیمی دنا، دکتر عباسی مدیرعامل هلدینگ انرژی سپهر، مهندس سمیعی کدکنی مدیرعامل شرکت دماوند انرژی عسلویه، مهندس یزدانی کاشانی مدیر عامل مخازن سبز پتروشیمی عسلویه، مهندس جوکار مدیرعامل پتروشیمی بوشهر، مهندس اولادی مدیرعامل پتروشیمی کاویان، مهندس قربان مدیرعامل پتروشیمی مروارید، مهندس انصاری نیک مدیرعامل پتروشیمی مرجان، مهندس قادری مدیرعامل پتروشیمی پترو پالایش کنگان، مهندس جمشیدی مدیرعامل پتروشیمی پردیس، مهندس زالی مدیرعامل پتروشیمی سبلان و دکتر نظری مدیر عامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد و رئیس شورای پتروشیمی‌ها دیدار و گفتگو کرد و با اهدا لوح تقدیر از ایشان قدردانی کرد.

فرخ نژاد رییس هیات مدیره، شریفیان معاون مدیرعامل در امور مشتریان شرکتی و تجاری، امین زارع معاون مدیرعامل در امور اعتباری، گلی مشاور مدیرعامل و رئیس روابط عمومی و ارتقاء سرمایه اجتماعی بانک، گودرزی سرپرست مدیریت شعب جنوب کشور، بزرگ سرپرست مدیریت امور بانکداری شرکتی و مختاری سرپرست مدیریت استان بوشهر مدیرعامل بانک تجارت را در این دیدار همراهی کردند.

اخلاقی و هیات همراه همچنین با تعدادی از همکاران شعب عسلویه دیدار و گفتگو کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تجارت بانک تجارت بانک مرکزی بانک بانکداری الکترونیک مدیرعامل پتروشیمی صنعت پتروشیمی بانک تجارت عامل شرکت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها

انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در خصوص ادعای برخی از رسانه های خبری مبنی بر بدهی ۶۰ همتی شرکت های پتروشیمی به شرکت ملی گاز ایران بیانه ای را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، به دنبال خبری تحت عنوان "بدهی ۶۰ همتی پتروشیمی ها به شرکت ملی گاز"، در فضای مجازی برخی رسانه های خبری و به نقل از گزارش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در حال انتشار است، انجمن نفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی توضیحاتی را ارائه داد.

بر اساس اعلام این انجمن، در بند ۲-۲ گزارش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تحت عنوان  "بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور" که صرفاً بر اساس گزارشات مالی ارائه شده توسط شرکت ملی گاز ایران تهیه گردیده، عبارت ذیل تصریح شده است :"بطوری که در سال ۱۴۰۲ حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان مطالبات بابت فروش گاز به صنایع عمده ایجاد شده است" 

همانطوری که در متن گزارش اشاره شده است، مطالبات ۶۰ همتی ادعا شده توسط شرکت ملی گاز ایران، مربوط به همه صنایع عمده کشور است نه فقط شرکتهای پتروشیمی! حال اینکه چرا برخی رسانه های خبری، علیرغم تصریح و شفافیت متن گزارش و بصورت غیر حرفه ای این مطالبات ادعایی را صرفاً متوجه پتروشیمی ها دانسته اند، جای تعمّق دارد!

شرکت ملی گاز ایران به استناد مصوبه شماره ۱۶۸۵۰/م/ت ۶۱۱۶۹ هـ مورخ ۲۹/۰۳/۱۴۰۲ هیأت وزیران (که توسط مجلس شورای اسلامی و طی نامه شماره ۳۷۸۵۹/هـ ب  مورخ  ۱۷/۰۵/۱۴۰۲ ریاست محترم مجلس شورای اسلامی بر خلاف قانون تشخیص داده شد) در ۵ ماهه اول سال ۱۴۰۲ اقدام به صدور صورتحسابهایی برای شرکتهای پتروشیمی نمود که جمعاً در حدود ۲۴ همت بیش از واقعیت بوده و هم اکنون این اختلاف در مراجع ذیصلاح در حال بررسی است. همانطور که اشاره شده این مبالغ ادعایی ناشی از محاسبه نرخ گاز خوراک و سوخت ۷۰۰۰  و ۴۰۰۰ تومانی برای ۵ ماهه اول سال ۱۴۰۲ بود که توسط مجلس محترم برخلاف قانون تشخیص داده شد.

بیش از ۴ همت از مطالبات ادعایی شرکت ملی گاز از شرکتهای متانول ساز مربوط به اینست که شرکت ملی گاز ایران به اشتباه در سال ۱۴۰۲ بهای گاز سوخت این شرکتها را نیز معادل گاز خوراک محاسبه نموده است. در حال حاضر این اشتباه در محاسبات، توسط شرکت ملی گاز ایران در دست بررسی و اصلاح است.

  شرکت های پتروشیمی تولیدکننده اوره از بابت تحویل حدود ۱۱ میلیون تن کود شیمیایی اوره به وزارت جهاد کشاورزی از نیمه دوم ۱۳۹۸ تا پایان ۱۴۰۲ و با قیمت تکلیفی ۸۰۰ تومان در هر کیلوگرم، بیش از ۵۰ همت از دولت محترم طلب دارند که طی این سالها ارزش واقعی خود را به میزان قابل توجهی از دست داده است. در حالی شرکت ملی گاز بارها گاز خوراک همین شرکت های اوره ای را به دلیل تأخیر بیش از ۱ ماهه در پرداخت صورتحساب گاز قطع می کند که مطالبات چندین ساله این شرکت ها همچنان بدون برنامه مشخصی برای تسویه آنها در حال افزایش است.

 شرکتهای پتروشیمی صادرکننده، مبالغ متنابهی از بابت استرداد مالیات بر ارزش افزوده سنوات قبل از سازمان  امور مالیاتی طلبکارند که با تأخیرات طولانی و مدت دار تسویه میشو متأسفانه مطالبات شرکتهای پتروشیمی نه در گزارشات مرکز پژوهشهای مجلس و نه بصورت خیلی جدی از سوی رسانه های خبری (به عنوان زبان گویای فعالین اقتصادی، سهامداران و خیل ِعظیم ذینفعان این صنعت)، مورد پیگیری و مطالبه گری قرار نمیگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها