Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی هاشمی نژاد در خطبه‌های امروز نماز جمعه با گرامیداشت هفته دولت اظهار داشت: این هفته فرصتی است که خدمات نظام و انقلاب را به مردم گزارش دهید.

وی اضافه کرد: در این هفته باید خدمات نظام، انقلاب و اسلام را به مردم شریف و قدردان گزارش دهید. مردم در وسط میدان هستند و مسئولان باید خادم صادق برای مردم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم خادم باشند و هم پاسخگو. شهیدان رجایی و باهنر بهترین الگو هستند برای هر مسئولی که می‌خواهد به مردم خدمت کند.

هاشمی افزود: به مسئولین شهرستان توصیه می‌کنم هرچه می‌توانند به این مردم خدمت کنند. مردم شهرستان و استان قانع هستند و مسئولان نباید از این شرافت مردم سو استفاده کنند.

وی بیان کرد: برخی از این شرافت سو استفاده می‌کنند، سو استفاده که شاخ و دم ندارد. روستای بساتین چهار سال است تلفن ثابت ندارند؛ مخابرات چه وظیفه‌ای دارند؟ چرا مشکل حل نشده است؟

امام جمعه عسلویه تاکید کرد: روستای هاله آنتن دهی ندارد یا ضعیف است. مدیر کل مخابرات کجای کار است؟ مگر وقتی مردم قانع هستند ما نباید احساس مسئولیت کنیم؟ شرافت و نجابت این مردم است که ما به این پست‌ها رسیده ایم.

وی خطاب به استاندار بوشهر گفت: تقاضای ما این است که مدیرانی که شم مدیریتی ندارند از هر قبیله‌ای هستند را اخراج کنید. سخن رئیس جمهور این است که حزب و گروه معنا ندارد و وقتی کسی اهل خدمت نیست نباید در مسئولیتی قرار بگیرد.

هاشمی‌نژاد بیان کرد: زخم‌های کهنه این شهرستان باید مداوا شود که دعای خیر مردم بدرقه راهتان شود. طبق گزارشی که فرماندار دادند در هفته دولت ۲۷۰ میلیارد تومان طرح پروژه شروع یا افتتاح می‌شود و برای اولین بار است این مبِلغ اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه فرماندار عسلویه باید فکری به حال مردم کنند تاکید کرد: آب شرب مشکل دارد و این از وضع مخابرات، این از اشتغال و آلودگی است. آمار دادید ۲۸۰ نفر بیکار داریم؛ شهرستانی که از جای جای ایران در آن اشتغال دارند چرا باید جوان بیکار داشته باشد. اولویت اشتغال با بومی‌ها است. آقای فرماندار سریع‌تر حرکت کنید.

امام جمعه عسلویه افزود: جاده برباز - بندو چقدر تلفات می‌دهد و جاده مرگ بار چریف در دست اقدام است. سریع‌تر باید انجام شود.

وی بیان کرد: مردم در بعضی دوره‌ها مورد بی مهری قرار گرفتند. در این دولت نباید مورد بی مهری قرار بگیرند. چند مدرسه در تعهد شورای راهبردی است که معطل و نیمه تمام مانده دارد مستهلک و خراب می‌شود. فقط روی کاغذ می‌آورند شورای راهبردی به تعهداتش عمل کند. مسئولین شهرستان بهتر و بیشتر وسط میدان باشند.

امام جمعه عسلویه به سفر آیت الله حسینی بوشهری به شهرستان اشاره کرد و افزود: حضور پر خیر و برکت آیت الله حسینی بوشهری نماینده محترم و معزز مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری و رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در شهرستان داشتیم و جلساتی خوبی برگزار شد که از حضور این فقیه بزرگوار تشکر می‌کنم.

وی بیان کرد: به مدیر دفتر ایشان توصیه می‌کنم در برنامه‌های ایشان در سفر به شهرستان همراه با برنامه ریزی بهتر باشد که مردم بهتر بتوانند از فیض حضورشان بهره مند شوند فرصت گرانقدر است برنامه‌ها مدون و منظم و حساب شده باشد.

کد خبر 5567106

منبع: مهر

کلیدواژه: عسلویه امام جمعه عسلویه بوشهر سید علی هاشمی نژاد خطبه های نماز جمعه بوشهر ویروس کرونا اربعین حسینی گرگان کرمانشاه هفته دولت آزادگان جنگ تحمیلی روز خبرنگار اربعین 1401 اردبیل آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۲۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست اداره میراث فرهنگی ساری گفت: توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود.

به گزارش ایسنا، قادری امروز در جلسه هم‌اندیشی که با حضور فعالان گردشگری برگزار شد از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای راهبردی گردشگری مرکز مازندران به صورت منظم و ماهانه برگزار می‌شود، گفت: فعالیت‌های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آموزش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی افزود: در این شورا همه حوزه‌های فعال در گردشگری شامل دفاتر سیاحتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و خانه مسافر، هتل‌ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری با اشاره به اینکه سرفصل‌های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران است، تصریح کرد: خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته‌ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می‌گیرد.

وی سرفصل‌های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام کرد و افزود: این محورها شامل آموزش، شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه‌ریزی با قابلیت اجرایی شدن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه‌ها و خدمات، آسیب شناسی حوزه گردشگری، صنایع دستی  و ارائه راهکار خواهد بود.

قادری یادآور شد: در شورای گردشگری شهرستان ساری، تسریع درانتقال دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل‌های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت‌های فصلی در جهت برگزاری جشنواره‌ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه‌ی گردشگری مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری، پیگیری و شناسایی قابلیت‌های مناطق مختلف گردشگری جهت معرفی و شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم‌شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاه‌های ماهانه صنایع دستی را از موارد قابل توجه در شورای گردشگری عنوان کرد.

به گفته قادری؛ در شهرستان ساری تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار، پیگیری ایجاد مراکز رزرواسیون و راهنمای گردشگری در ورودی‌های شهر، تعامل با مسئولین شهری و استانی و بیان مشکلات و ارائه راهکارها، پیگیری ساخت مستند «ساری شناسی» مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی و نظارت، ساماندهی و استاندارد سازی  تاسیسات گردشگری را از وظایف شورای گردشگری در مرکز مازندران دانست و اجرای آن را مورد تاکید قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • سرعت گرفتن اجرای طرح‌های مرزی در خداآفرین
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است